Algemene informatie over de Bedwants

Dit plaagdiertje kan zeer veel irritaties veroorzaken bij de mensen in huis en zijn zeer schadelijk voor de volksgezondheid, ze kunnen ook meerdere ziektes en infecties bij zijn gast-gezin veroorzaken .

De Bedwants leeft Voornamelijk van bloed van mensen en dieren, De Bedwantsen bevinden zich meestal in slaapkamers

 

Overlast van Bedwantsen

Ze veroorzaken rode puntjes in de huid,dit zijn de beten van de bedwants. Indien men zeer vaak gebeten word kan men zich onwel gaan voelen. Ook kunnen ze verscheidene ziektekiemen verspreiden (welke zijn nog niet erkend).De bedwants prikt met zijn steeksnuit door de huid, deze bestaat uit een buisje dat bloed zuigt en een tweede dat verdovende en antistollende stoffen injecteert. Hierdoor voelt men de beet niet en stolt het bloed minder snel wat de stroom op gang houdt tot de wants genoeg heeft.

 

Het uiterlijk van de Bedwants

De bedwants is een klein insect en wordt 5 tot 6 millimeter lang. De kleur is roodbruin tot bruin, net vervelde exemplaren zijn lichter maar kleuren bij. Het lichaam is breed en sterk afgeplat. Net als vlooien, waar bedwantsen overigens niet aan verwant zijn, hadden bedwantsen ooit vleugels, maar hebben deze in de loop der tijd weer grotendeels verloren. De restanten zijn zichtbaar als twee kleine 'flapjes' achter het halsschild. Op het achterlijf zijn verticale rijen haren aanwezig, waardoor de wants gestreept lijkt.

 

Deskundige en veilige oplossing

Goederen die besmet zijn in een ruimte NOOIT verplaatsen naar een andere ruimte .

De Verdere oplossingen Kunnen het beste door een erkende dierplaagbestrijder (dus ook door G. Heldens) ter plaatse worden gegeven . Dit omdat dit plaagdiertje zich zeer snel over goederen kunnen verspreiden en zo voor nog meer overlast kunnen zorgen

Bestrijding en preventie
De enige preventie om dit plaagdiertje tegen te gaan is alleen te bewerkstelligen door een erkend dierplaagbestrijder,ook dit geld voor de bestrijding.

De Bedwants

Bedrijfsinformatie

Certificaat Integrated Pest Management IPM - G. Heldens VOF 23-04-2020


g-heldens V.O.F. is een echt familiebedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in ongedierte bestrijding. 


Enkele specialisaties zijn: Mollenvanger - Woelratten & woelmuizen bestrijdingstechnicus - alle dierplagen en houtrotverwekkende schimmels - Wespen en bijen.

Heeft u last van ongedierte, neem dan contact op met g-heldens V.O.F. ongedierte bestrijding.

Neem Contact met ons op

            
U kunt ons via onderstaande informatie bereiken.
  
           
  • Hollasstraat 29, 5991 DB Baarlo
  • GSM Johan:    +31 6 300 327 64
  • GSM Harrie:    +31 6 153 377 86
  • GSM Ger:        +31 6 208 937 47
  • Email:              Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Website:         www.g-heldens.nl
  • Facebook:      https://www.facebook.com/gheldens
  • K.v.K.:             62159216
  • BTW nr.:         NL 854694043 B01
 

 

Ga naar boven